Mi lehet a baj (Sims 2)?
Figyelt kérdés
Letöltöttem pár dolgot a játékba,beraktam a legújabb nagykiegem downloads mappájába,letöltöttem hozzájuk a mesh-t,mégis sehol semmi.A 100-ból kb 10-20 dolog került be.Ezek bőrszínek,szemek és sminkek.De a ruhák a hajak és a házak közül semmi.Csak olyat szedtem le amihez nem kell olyan kieg ami nincs meg.Mit csinálja hogy mindegyik bent legyen?2009. dec. 31. 12:08
1/3 anonim válasza:
Szia! Mert ha olyat töltöttél le pl. egy ruhát és azt azért nem rakja be mert azt a ruhát olyan ember készítette akinek megvolt az Évszakok kiegészítő de neked mivel az nincs meg a játékban az a kiegészítő ezért azt a ruhát nem fogja neked berakni a játékba! Ha kell még valami evvel kapcsolatban csak írj és én segítek! L/13
2/3 anonim válasza:
Szerintem rossz helyre tetted.
Ide kell:
C:\Documents and Settings\Saját felhasználó\Dokumentumok\EA Games\The Sims 2\Downloads
Tehát nem kiegészítő mappájába kell tenni. A házak sims2pack fájlba szoktak lenni általában, az olyanokat két kattintással kell telepíteni. Vagy ha rar, zip akkor ki kell csomagolni őket.
3/3 anonim válasza:
Az előző válaszoló majdnem igazat mondott.
de először is. a Kiegészítők mappájában nincsen Downloads mappa. Az a Dokumentumokban van kiegészítőtöl függetlenül.
Eztán, ha olyn fájlt töltöttél le aminek olyan ikonja van ami hasonlít a Bodyshop-éra akkor arra 2x kell kattinta, Ez lehet ház, tárgy, bőrszín bármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!