Counter strike 1.6-ban ha letöltök egy kezet hova rakjam be? Melyik mappapába hogy működjön?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 11:38
1/6 anonim válasza:
csá
szentem próbáld meg abba amapába ahova telepítetted azol belül cstrike utánna models ide próbáld meg
CounterStrike1.6/cstrike/models
2/6 anonim válasza:
a kéz valószínű hogy rar fájlba van rakd oda amit előbb írtam majd toltal comanderel vagy valamivel csomagold ki oda amit írtam és akk jó lesz
3/6 A kérdező kommentje:
ok megnézem általában minden cuccot be tudok rakni de ez ki fogott rajtam
2009. dec. 31. 19:00
4/6 A kérdező kommentje:
BERAKTAM A MODELS MAPPÁBA DE SEMMI
2009. dec. 31. 19:29
5/6 anonim válasza:
ha az fpsnanana ról töltötted és nem tod hogy hova tedd akkor nézd meg hátha kiírta a feltöltő hogy hova kell is tenni pontosan a cuccost (általában kiírják).
6/6 anonim válasza:
(előző vok)Ja igen már tom azt nem lehet hogy minden kézhez ugyanolyan kesztyű vagyis lehet de azt csak ugy hogy half life model wiever el kicseréled a kéz textúráit arra amit letöltöttél és ezt minden fegyónál :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!