Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Guild Wars 2: irreális FPS...

Guild Wars 2: irreális FPS hullás?

Figyelt kérdés

Guild Wars 2-ben a konfigom szintjéhez mérten kiemelkedően hullik az FPS. 49-50 körül megy, 51 a max, de gyakran 30-ra 31-re hullik. Ezt megcsinálja minden felbontásban és minden grafikai beállítás mellett. Program, driver vagy hardveres lehet a hiba?

Konfig:

AMD fx8320

HD 7850 OC 2GB

8GB RAM

2014. máj. 31. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha több dolog van a környezetedben, mint sok mob, sok player, akkor tud az fps nagyon csökenni. Szerintem korlátozd be az fps-t fix 30-40re, remélem nem vagy fps szexuális :), szerintem 30 már elég, de mások nagyon hozzászoktak a 60hoz.
2014. máj. 31. 19:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt a kezdő területen produkálja. Meg sem moccanok és visszaesik.
2014. máj. 31. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:
És persze 24-re is leesik, amit kevesellek ettől a konfigtól.
2014. máj. 31. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Megnéztem a gépigényét, mert nem ismertem ezt a játékot. Nos 2 magos procit kér és lehet a baj. Köztudott, hogy az fx-ek a régi, kevesebb magot használó játékokban rosszul teljesítenek a gyenge szálak miatt. Például: Far Cry 2-ben gyengébb, mint egy Phenom II X2 555. Ezzel nem lefikázni akarom, csak segíteni próbálok. Sajnos ez a szomorú tény. ha nem használ ki min. 6-8 szálat egy játék akkor sajnos ez lesz. Más nem tehetsz csak eltűröd. Nem teszi játszhatatlanná a játékot csak eltűröd. Egyébként nekem is van hasonló problémám és én sem találtam még rá megoldást. :(
2014. jún. 1. 10:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Közben megnéztem egy task managert és 8-ból 3-4 mag van terhelve, a processzor általánosan meg 53-58%-on. Nem lehetne megoldani, hogy esetleg kihasználja a maradék magot is?
2014. jún. 6. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!