Ha életemben nem játszottam még PS4-en, csak 8 éveskromban PS1-el, ez msot jó konzol lehet?
Hát nyilván nem fél évre akarja venni, de ettől függetlenül szerintem még felesleges. Egy év múlva pl. már kijön rá 45-50 játék, és a régieknek az ára teljesen lemegy majd. Én egy éve vettem PS3-at, a Killzone 2-t használtan vettem rá 1900 forintért. A konzol megjelenésekor a Killzone 2 16 ezer forintba került. Gondolom érted hogy mit akarok mondani. Jó, nyilván nem fog egy év múlva 3 ezer forintokért venni PS4-es címeket, de azért 18-20 ezer forint rettenetesen sok egy játékért, főleg olyanért mint például az Outlast, amit kijátszol egyszer 4 óra alatt, és aztán ott porosodik a polcon.
Bár ha nagy anyagi kerettel rendelkezel, akkor biztos hogy megéri megvenni már most is, tuti hogy nagy élmény lesz.
Nem rendelkezem nagy pénzösszeggel, de FIFA-zni szeretnék egy új motorral, engem nem nagyon izgatnak más játékok, talán még egy jó autós ha kijön, vagy valami ilyesmi. Gépen élvezhetetlen már a játék...
És PS4-en nem lesznek olyan játékok, amik eltölthetőek ingyenesen, amiket nem kell megvenni ?
Használt PS4 játékokat már 11-12 ezer forintért megkapni, ez azért már jobban hangzik az új állapotú 18 ezerrel szemben.
Ingyenes játék tudtommal nincs, később biztos jönnek free to play játékok, de azok is ugyebár csak idézőjelben ingyenesek. Viszont van egy PS Plus szolgáltatás, ami annyit jelent, hogyha megveszed a tagságot, ami egy évre 12 ezer forint, akkor minden hónapban 2 ingyen játékot fogsz kapni. Ősszel a DriveClub ilyen lesz, ha már autóst is keresel. Ja és az online multiplayer is csak Plus tagsággal érhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!