Melyik a kedvenc lane-etek? Legaue of Legends?
És melyik champekkel játszotok leggyakrabban?
Hány Masteries oldalatok van? És milyenek azok?
És hány rúnaoldalatok van? És azok milyenek?
Hogy ne csak kérdezzek, írok én is valamit:
Szóval én topon és jungleban szeretek játszani. Nem sok champen van még, de azok közül 70-80% topra/jungleba jó.
ADC-ni utálok, nem tudom miért, ez van. Pedig olvastam máshol mások véleményét, és sokan pont adc-ni szeretnek. Nekem az valahogy nem megy. Meg valaki azt is írta, hogy late gameben ő hozza a meccset(mármint az adc). Hát szerintem meg lateben az adc nem sokat ér egy jó tankos support nélkül. Nemtudom, engem a végén mindig kinyírnak. Lehet, hogy ezért szeretek tankosabb bajnokokkal játszani.
Jungleban meg sokkal gyorsabban lehet fejlődni, több pénzt lehet kapni, gankelni is lehet, szóval az nagyon bejön.
Ami a masteriest illeti, hát nekem mindegyik lanere van két masteries oldal, egy rendes manás champnek, egy meg manaless champnek. Ez így jól van? Vagy mindegyik bajnoknak külön oldal kell(mármint amelyiket leggyakrabban használom)??
Rúna oldalból van már négy, de még mindegyik üres. Mivel még csak 21-es szinten vagyok. Gondolom itt jobb lenne, ha mindegyik bajnoknak külön oldala lenne, de gondolom, az bazi drága. Ti, hogy oldottátok meg ezt a problémát??
És Eliseről mi a véleményetek? Megéri a pénzét??
Jungleba szeretném?
Vagy Volibear? Őt kipróbáltam, nagyon tetszik, csak van egy hátránya, hogy a Frenzi spellre össze kell hozni 3 ütést. Ha nem kellene ennyi, akkor biztos megvenném, de majd még megyek vele, és felfedezem, hogy mégis hogyan kell használni. Amúgy ti mit vesztek neki?? Életet vagy inkább életet és armort?? Mert én a legutóbbi meccsen felnyomtam a hp-ját 5000-re. Igaz az armor nem volt a legjobb, ezért hamar le is ment a hp. Csak annyi, hogy a Frenzi spell a hp-jából is ad damaget. Azért gondoltam, hogy ilyen itemeket veszek neki.
Vi kipróbáltam, de ő nekem nem tesztik.
Melyik a kedvenc champetek jungleban??
Top a kedvencem. Lee Sinnel tolom a legtöbbet és szinte teljesen AD-ra építem, egyszerűen tiszta élvezet, nem tudom megunni. Ha bannolják, Rivennel szoktam menni, őt is szeretem, de Lee messze a kedvenc.
ADCzni szoktam még, hamár nagyon LP éhes vagyok, mert abban vagyok messze a legjobb, habár unom.
20 mastery oldalam van, habár max 2-3-mat használok vagy kitöltök egyet játék előtt.
3 rúnaoldalam van, egy AD, AP/Mpen és lifesteal, nem "flat", armor és MR is van bennük. Habár ez kevés, inkább költöm az IP-met új champra mint hogy az unalmas rúnákat vegyek már.
Az jó, ha lategame van valaki, aki védi az adc seggét, viszont jól is kell helyezkedni, különben tényleg véged.
Azért nem kell minden champnak külön runepage, de ajánlott, hogy legyenek különbözőek, pl. ad/mr/armor, ap/mr/armor, mpen+ap/mr, stb, sokféle lehet, a fő champjaidhoz válaszd sztem.
Én azt vettem észre, épp hogy a junglernek kevés a szintje meg a pénze. Ha megtanulsz jól lasthitelni, meglátod, mennyit hoz a konyhára.
Elise sztem nagyon jó champ, de ha még ilyen kevés a tapasztalatod, ne várd, hogy rögtön milyen fasza legyél vele.
Voli nem rossz, habár lanen jobban szeretem. Az biztos, hogy egy nagyon jó champ kezdőknek.
Az 5k HP-dat dughatod, ha nincs semmi armorod, aztán az ADC Bork-kal ledarál, mire odaérsz hozzá (kicsi túlzás, de tényleg nem elég). Armor mindenképpen kell, de amúgy meg kell nézni, hogy milyen champok ellen játszol és aszerint építeni.
Kedvenc jungle champjaim Lee Sin és Master Yi (Gyökerek még Goldban sem bírnak vele, pedig nem is építek Feral Flaret neki. Néha behozom), Elise, vagy ha tényleg kell az a tank, akkor Jarvan IV.
Kedvenc lanem MID. Leggyakrabban Ziggsel játszok. 20Masteries oldalam van, de általában meccs előtt (ranked) kitörlök egyet és csinálok 1újjat, ha van rá idő. 2Runa pagem van.
1.:Magic pen/ mana reg/ magic resist/ AP
2.: armor pen/ armor/ magic resist/ AD
Én is inkább champeket veszek és nem a runákkal szenvdek. Főleg,hogy ez nem túl régi acc. Amúgy lassan 2 éve játszok és minden lanen megtanultam hozni a szintemhez szükséges játékot.
Fejlődj egy kicsit még és pickelj egy Vaynet akivel már tudsz 20perc alatt 140-160farmot csinálni utána pedig nézd meg mennyi védelem kell neki. 1v1-be kevesen verik el. Lategamebe pedig flashelsz, ugrálsz a q-val és jól helyezkedsz. Kb 1 hete játszottam vele és hát rosszul áltunk, de kb egyedül hoztam ők csak deffeltek engem, mert nem nagyon volt sebzésük. 4-4halottnál nekem volt 600hp-m enemy mundonak 4000. Q-e neki a falnak botrk még megmaradt+pár hit és mire visszaért volna a tank halott volt. Ő a kedvenc adc-m, a többivel nehezebb helyezkedni szerintem,de ha sikerül akkor ők is lazán hozzák a fightokat.
Köszönöm mindkettőtök válaszát.
Nekem Lee nem jön be, nem tudok vele játszani, pedig már próbáltam vele többször is. Ez van. De Riven, ő a kedvenc champem. Általában vele vagyok, csak néha azért újakat is próbálok.
Akkor úgy látom, az a 4 rúnaoldal elegendő lesz nekem is. Már csak tele kell tölteni. De az még ráér.
Én amikor jungleban vagyok, mindig én érem el elsőnek a 18-as szintet. Lehet azért, mivel nem megyek mindig gankelni, így nem veszítek időt. Tudom a gank nagyon fontos, de gondolom még ilyen kis szinten még annyira nem.
Amikor legutoljára Elise free volt, kipróbáltam és nagyon bejött. Egész jó stattot hoztam. De szerintem őt meg fogom venni, ha lesz rá pénzem. Ma is játszottam Volival, most már jobb itemeket vásároltam neki, és daráltam. Nem is gond, hogy a Frenzi, csak 3 ütés után jön elő. Király tank.
Jarvannal még nem voltam, de majd kipróbálom. Láttam róla egy vidit, és hát elég szép champnek igérkezik. De először kipróbálom, és ha jó lesz, majd megveszem.
Vayne, nem rossz, legutóbb amikor free volt kipróbáltam, daráltam vele az enemyt, persze supporttal.
De én jobban szeretek solozni. Vagy gankelni.
Eddig még csak Sivir van meg, mint adc. Topra/jungleba meg van vagy 5.
Nekem 5 masterie page-em van, alap ad-s, alap ap-s supportos, jungleres, tankos. Ennyi igazából elég is, lehet, hogy érdemesebb még külön speciálisabbakat kirakni, de igazából annyira nem fontos, meg ezek valamelyike bármilyen champ-nek jó. Runa oldalból kettő van, egy alap ap-s és egy alap ad-s (mindkettőbe armor sárgák és MR kékek, csak a pirosak és a Quintek mások).
Kedvenc szerepem a Mid lane, második a Top lane (szeretek solo-zni). Ha eggyik helyre se tudok eljutni, akkor supp, adc, vagy jungler közül bármelyiket elvállalom. Amúgy javaslom neked is, hogy legalább 1-2 championnel minden szerepben tanulj meg játszani, mert rankedben előfordulhat, hogy olyan szerepet kell játszanod, amit nem akarsz (egyébként normal game-ben is). Szintén javaslom legalább 2 rúna oldal kirakását mire eléred a 30-as szintet. Kedvenc championjeim Swain, Twisted Fate Ziggz, Fizz, Singed, Jax, Twitch stb. Jungle-ben Fiddlesticks. Ha elég jó és gyakorlott vagy, bárkivel lehet amúgy aratni, még erősebb játékosok körében is, azért elég jól ki van egyenlítve a játék.
A kedvencem a bot és azon belül a support. Szeretem, hogy minden meccs változatos és elég izgalmas tud lenni már a lanelés is boton. Rankeden Zyra a legtöbbet játszott championom, bár mostanában Jannára kaptam rá nagyon. Senki se játszik velem pedig sokszor még egy agyhalott adc-t is életben lehet tartani vele :D
Mastery: 20 oldalam van, de csak azért, hogy a címeket összeolvasva egy hülye történetet tudjak kiírni :D Amúgy mindig az elsőt szoktam meccs elején kitölteni.
Rúna: 7 oldalam van:
1. tankos/defes support
2. magic pen-es support
3. standard ad
4. adc
5. full def + cd reduction (nasusnak)
6. ap+manaregen+magic resist
7. ap+armor
Elise: op, de nekem sose ment vele :D
AZ én kedvenc lane-em top. Akikkel pedig nagyon jól tudom hozni az Vladimir, Volibear meg Nasus.
Két ruúne page-em van és én bőven el vagyok velük :D
Masteryből meg van bőven, nem számoltam xD
Néha találkozok olyan enemyvel is aki MÉG MINDIG duo toppol én meg röhögök a markomban, ha éppen Vladdal vagyok, mert az úgy megeszi egyedül a duo toppot, hogy öröm vele játszani. Farmolgatok nyugisan, ha valaki a közelembe jön, akkor annak insta transfusion (Q), ha nem megy el akkor kap egy E-t is és folytatom a farmolást, ha pedig tényleg olyan hülye az enemy, hogy torony alatt diveoljon, akkor nyomok egy sanguin pool-t (W), elfolyok vértócsába és a torony elvégzi a többit :D
Nasusnál meg ugye a stackekre kell odafigyelni. Ő a legújabb topposom, mert csak nem rég vettem meg, de már egyre jobban alakulnak azok a stackek. Eddig a legjobb játékomban, már a quadra is meg volt Nasussal. Ja és a legnagyobb poén benne, amikor már jól fel vagy stackelve, és odajön az enemy egyik papírabb champja, na és azt a q-val jól fejbevágod és kapod az instakillt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!