Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Egy 5 magos processzorhoz...

Egy 5 magos processzorhoz hány Ghz tartozik?

Figyelt kérdés

2014. máj. 29. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:

A kérdés értelmetlen.

Nincs köze a magok számának (5 magosról még nem is hallottam) az órajelhez (GHz).

2014. máj. 29. 22:42
 2/7 A kérdező kommentje:
viszonyítási alapon kérdeztem hogy körül belül mert 5 maghoz azért nem jár 1.5 GHz
2014. máj. 29. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha még mindig nem fogtad volna fel, leírom én is: a két adatnak semmi köze egymáshoz. Az meg részletkérdés, hogy öt magos processzor nem létezik...
2014. máj. 30. 14:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Core i5.......mit is jelenthet ez az adat......
2014. máj. 30. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Az I5 nem a magok számát jelenti.. A processzorokban a magok száma a fejlesztések miatt duplázódik, ezért 1 mag felett csak páros számú mag van. 1-2-4-8.

2014. máj. 30. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Az AMD gyártott ugyan 3 magos processzorokat is, de azokat a 4 magos változat selejtes darabjaiból állította elő, letiltva a nem megfelelően működő 4. magot.

(Athlon II X3 ,Phenom II X3 - na itt speciel tényleg a három magra utal az "X3", de Inteléknél ez másképp van.)

2014. máj. 30. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
1 Milliárd!
2014. júl. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!