Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi lesz? Halottam hogy lebutít...

Mi lesz? Halottam hogy lebutították a régebbi konzolokon a játékot mert féltek hogy nem viszi de idővel javítanak rajta. Szóval most mi lesz?

Figyelt kérdés

2014. máj. 29. 19:00
 1/4 TaKy99 ***** válasza:
0%

Hát, most elgondolkodtam, hogy trollkodjak egyet az értelmetlenséget sugárzó kérdésedre, vagy inkább világosítsalak fel.

Mivel ez az első ilyen jellegű kérdés amivel összefutottam, ezért megpróbálok normálisan válaszolni.

Na tehát, a játékfejlesztés során minden fejlesztő cég rendelkezik fejlesztő hardverrel, az adott konzolra. Sőt kiadás előtt több tesztelő személlyel végigtolják a játékot, hogy a hibák kijöjjenek. Általában ezeket a teszteket nevezik alfa és béta teszteknek. Ezt (a címkében lévő watch dogs-ra utalok) a játékot alapvetően az új generációra tervezték. A grafikáját annyira butították vissza, hogy ne akadozzon, játszható legyen. Majd ezt többször tesztelték. Tehát ennél jobb minőséggel biztosan nem fogsz PS3-on találkozni. Tehát az idővel jobb lesz gondolatot felejtsd el.

Talán egy kis trollkodás is belefér: Ha csak nem azt érted alatta, hogy idővel veszel PS4-et ;)

2014. máj. 30. 08:17
 2/4 A kérdező kommentje:
A ps4 már a kérdés elött meg volt :D
2014. jún. 8. 19:50
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt meg tudtam hogy az új konzolokra készült és nem a régiekre, de nem ez volt a kérdés. A kérdés óta már okultam. :D
2014. jún. 8. 20:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaj most vettem észre hogy a kérdéshez nem irtam oda hogy watch_dogs... sorry :/
2014. jún. 9. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!