Mi lesz? Halottam hogy lebutították a régebbi konzolokon a játékot mert féltek hogy nem viszi de idővel javítanak rajta. Szóval most mi lesz?
Hát, most elgondolkodtam, hogy trollkodjak egyet az értelmetlenséget sugárzó kérdésedre, vagy inkább világosítsalak fel.
Mivel ez az első ilyen jellegű kérdés amivel összefutottam, ezért megpróbálok normálisan válaszolni.
Na tehát, a játékfejlesztés során minden fejlesztő cég rendelkezik fejlesztő hardverrel, az adott konzolra. Sőt kiadás előtt több tesztelő személlyel végigtolják a játékot, hogy a hibák kijöjjenek. Általában ezeket a teszteket nevezik alfa és béta teszteknek. Ezt (a címkében lévő watch dogs-ra utalok) a játékot alapvetően az új generációra tervezték. A grafikáját annyira butították vissza, hogy ne akadozzon, játszható legyen. Majd ezt többször tesztelték. Tehát ennél jobb minőséggel biztosan nem fogsz PS3-on találkozni. Tehát az idővel jobb lesz gondolatot felejtsd el.
Talán egy kis trollkodás is belefér: Ha csak nem azt érted alatta, hogy idővel veszel PS4-et ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!