Tablet PC képernyő kalibrálása?
Kalibrálásra ugyan nincs tippem, de volt hasonló gondom nekem is, viszont ezt megoldotta egy "okos" program.
A neve SwiftKey, a google play store-ban eléred a demo változatot és párszáz forint a teljes változata.
A te esetedben lehet az érintő felület érzékenysége a probléma, az én esetemben a kis kijelző (Pocket Neo telefon) volt a gond amit a program azzal orvosolt, hogy "kitalálja" mit akartál írni, de nem csak úgy mint egy sima "autokorrektor" hanem tanulja amit el szoktál hibázni rendszeresen.
Ezen felül a betüket nem leütésekkel kell írni benne (lehet úgy is) hanem az ujjad csúsztatásával és a mozgásból következteti ki, hogy mit akartál írni.
Az első pár üzenet megírása után kezdi megszokni az ember, utána pedig már egészen természetesnek érzi ;)
Sziasztok!
Nekem is ugyanez a gondom.
Sikerült megoldani?
Ha igen leirnád mit csináltál vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!