Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tablet PC képernyő kalibrálása?

Boldi910 kérdése:

Tablet PC képernyő kalibrálása?

Figyelt kérdés
Heló vettem egy tabot pár napja és azt veszem észre az írás közben hogy ha például a D betüre rá nyomok akkor azt S betűnek veszi én valahogy ugy gondolom hogy nincs jól be kalibrálva.. valakinek valami ötlete hogy hogyan tudom meg csinálni??

2014. máj. 29. 10:20
 1/3 Warren Scott ***** válasza:

Kalibrálásra ugyan nincs tippem, de volt hasonló gondom nekem is, viszont ezt megoldotta egy "okos" program.

A neve SwiftKey, a google play store-ban eléred a demo változatot és párszáz forint a teljes változata.

A te esetedben lehet az érintő felület érzékenysége a probléma, az én esetemben a kis kijelző (Pocket Neo telefon) volt a gond amit a program azzal orvosolt, hogy "kitalálja" mit akartál írni, de nem csak úgy mint egy sima "autokorrektor" hanem tanulja amit el szoktál hibázni rendszeresen.

Ezen felül a betüket nem leütésekkel kell írni benne (lehet úgy is) hanem az ujjad csúsztatásával és a mozgásból következteti ki, hogy mit akartál írni.

Az első pár üzenet megírása után kezdi megszokni az ember, utána pedig már egészen természetesnek érzi ;)

2014. máj. 29. 11:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem lenne azzal próbléma de ez se jó igazából.. nekem olyan kéne hogy be kalibrálja a képernyőt ha az D betüre nyomok akkor arra menjen és ne az S betűre ha a böngészőre az X (Bezárásra) nyomok akkor arra nyomjon és nem a frisssítésre ilyenkre gondolok nem csak a billentyűzettel van a baj! Valakinek valami más ötlete nincsen??
2014. máj. 30. 22:16
 3/3 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is ugyanez a gondom.

Sikerült megoldani?

Ha igen leirnád mit csináltál vele?

2015. márc. 14. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!