Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tapasztalatok az MMO-kal...

Tapasztalatok az MMO-kal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Üdv.

MMO játékokat keresgélek, ami érdekel az a fantasy, mágia (WoW, Metin, LoL /igaz, hogy MOBA/) féle. Első ránézésre a Riftet és a Tera-t találtam. Először mi a különbség a Tera és a Tera: Rising között? A Rising egy kiegészítője? Milyen játékokat ajánltok?

2014. máj. 28. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A rift az nyugatibb "hagyományosabb" mmo, míg a Tera egy kifejezetten keleti. Ez az egész játékon látszik, túlméretes fegyverek, bikinipáncélok, nagyszemű kislányok, végtelen darálás, meseszerűbb tájak. Na meg más a harcrendszere a terának, célozni kell minden támadással. Én a terát választanám, mert az egyetlen nyugati mmo ami tetszik, az a WoW.
2014. máj. 28. 22:38
 2/2 anonim ***** válasza:

A Tera harcrendszere nagyon jó, a grafika gyönyörű és a lore is egész klassz, de maga a játék dögunalom, nincs endcontent, egyedül hamar ráunsz és már az első instákban is van komoly taktika, ha valamit hibázol, küldenek is el az any__ba. Ehhez képest a wow azért lazább, de a raidekre ott is készülni kell. A Rift kb. egy az egyben wow koppintás, csak gagyibb és a free verzió erősen korlátozott.

Az összesel az a baj amúgy, hogy egyedül hamar rá fogsz unni, ha nincs pár haverod, akik játszanak veled.

A LOL az nem mmo, hanem moba, köze nincs az mmokhoz, ne keverd ide. A Metin egy igénytelen szar, ha már választani kell, akkor wowozz, ott van pl. a Tauri, ingyenesen játszhatsz a szerveren. Eredetit én most nem vennék a helyedben, jön lassan az új kiegészítő és nagyon állóvíz az egész.

2014. máj. 29. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!