Dear15 kérdése:
Valakinek van kedve Minecrafthoz?
Figyelt kérdés
Valakinek van kedve játszani? Voltam fent szerveren de nekem nem igazán tetszett. Úgy szeretnék játszani hogy ketten túlélő módban.(Hamachival)
Akinek van kedve írjon!
Válaszokat előre is köszönöm!
2014. máj. 28. 08:39
2/5 anonim válasza:
Az ilyeneknek sosincsen jó vége, a haverjaiddal probálkoz, mert a végén vagy lelép 2 óra játék után, vagy szétbarmol mindent. Amm menj egy kislétszámú szervere, mint a poltergeist(random kerestem egy ilyet).
3/5 A kérdező kommentje:
1.
De vannak barátaim nem arról van szó!De jobban szeretik a lövöldözős játékokat pl: bf3! Én meg megkedveltem a játékot sok jót hallottam róla és ki próbáltam! De ilyen szempontból személyiség függő hogy ki mivel szeret játszani.
2014. máj. 28. 14:06
4/5 A kérdező kommentje:
2. Az az igazság szerverre nem igazán szeretek felmenni.
Az alap túlélő mód fogott meg leginkább. Szervereken nem szeretem hogy belépsz és akkor warpolj ide meg oda. Szerintem elrontják a játék élményét. Ez az én véleményem de ízlések és pofonok!
Köszönöm a kommentet!
2014. máj. 28. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!