Valaki valamit a ma kijött Watch DOgs-ról?
Aki nem akar spoilert, az ne olvassa..
Nem játszottam vele sokat, de ameddig eljutottam ott az volt, hogy SPOILER: Aiden ugye hackelget, a story elején kiderül, hogy pénzt loptak telefonon keresztül bankszámlákról, aztán menekültek, később aidennek lettek rosszakarói, és az unokahúga gyerekeivel épp kocsikázott, mikor kilőtték a kerekét a kocsinak, aztán a kislány meghalt. Aiden később bosszút állt a tettesen, utána pedig kiderít több részletet. Találkozik régi és új emberekkel, akikkel majd dolgozni fog együtt.
Kicsit részletesebben kifejtve: egy rosszul elsült meló után valaki (a sztori folyamán kiderül de nem akarok spoilerezni) elrendeli Aiden és akkori társa Damien meggyilkolását. Rosszul sülnek el a dolgok, mert Aiden helyett unokahúga esik áldozatul (az előző leírta hogy ez miként történt), Damien pedig ugyanúgy életben marad. Főhősünk bosszúhadjáratot indít, és ebben többen is a segítségére lesznek. Nagyjából ennyi az ami még nem számít spoilernek.
Egyébként én ma játszottam végig, és bejött, mivel én nem úgy néztem rá mint világmegváltó játékra. Sokaknak azért nem tetszik, mert megváltást váltak tőle. Én annyit vártam hogy körülbelül 15 órára lekössön. Ezt tökéletesen teljesítette, szóval nekem tetszett.
15 óra volt a kampány? :)
Amúgy az időt meg lehet valahol nézni? Vagyis azt, hogy mennyi ideje játszol vele.. Mert én nem találom, de néha csinálok mellék küldetéseket is, így most összeszedtem a 2. fejezet végére 32%-ot.. Bár nem tudom, hogy a többi fejezet hosszabb vagy rövidebb lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!