Hallotam van valmi gta V pc-s feltörés elvileg razor1999 csinálta kerestem sok helyen találtam is csak hogy ezekhez hoghy letöltsem a torrent filet fizetnem kell nincs esetleg olyan ahol nem kell?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 20:41
1/8 anonim válasza:
virust akarsz letolteni hulyegyerek? nincs gta5 pcre
2/8 anonim válasza:
Ha mondjuk rákeresnél a googleban 1x, akkor látnád, hogy a Rockstar még ki sem adta a játékot PC-re.
4/8 anonim válasza:
Mivel még pc-s verzió sincs, ergo nincs mit feltörnie razor1999-nek... Gyökér-e vagy?
5/8 anonim válasza:
Amúgy is nemtökmind1 neked szabika? 18+ játék. Kb lehetsz 10-12 ha itt kérsz ilyen információt miközben beirod google-be és máris kidob 200000 találatot.
6/8 anonim válasza:
@11:09
Szomorú, de tévedsz, felnőttek között is vannak veszélyesen értetlen emberek.
7/8 anonim válasza:
Nem csak korhatár hanem agyhatár/jobban hangzik mint az IQ határ/ is kellene a játékokhoz.
8/8 anonim válasza:
Szabikám mi ez a pusztító alpáriság itt kérem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!