Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Farming Simulator 2013-ban a...

Farming Simulator 2013-ban a teheneket etetni homlokrakodóval kell-e?

Figyelt kérdés
Gyűjtöttem rengeteg füvet a betonfalak közé, a tehenek mellett. Nincsen 100%-on, csak a tömörítés. Csak az a bajom, hogy nem bírom felszedni/kiszedni onnan semmivel se és ezért nem is tudom beszórni a lenyírt füvet az állatoknak.

2014. máj. 25. 18:37
 1/1 karesz01 ***** válasza:

"Gyűjtöttem rengeteg füvet a betonfalak közé, a tehenek mellett."

ügyes , de mivel beraktad a erjesztőbe a betonfalak közé , addig amíg nem erjeszted le ,

addig ki sem tudod venni .

(tömörítés erjesztés)

[link]

"nem bírom felszedni/kiszedni onnan semmivel"

Ha magyar nyelvű a játék minden olyan eszköz jó a kiszedésére ami a "takarmány" kezelésére van .

Ha kiszedted a takarmányt a "LIZARD"-al vidd el a etető tálakhoz majd öntsd bele .

[link]

(Fű , takarmány , kevert táp egy helyre kell önteni , a "PDA" adatai között látható miből mennyi is van)

[link]

---

A géppark közül a leghasznosabb eszköz a kapacitása miatt a "LIZARD"-ot érdemes használni .

A "LIZARD" a tömörítésben is segít .

Továbbá a "bio üzem"-nél is hasznos a tömörítésnél és a megsemmisítőbe rakodásnál , ha zseton szűkébe vagy .

Gyengesége lehet a "LIZARD"-nak a forgó tengelyvázas kormányzás , amit meg kell szokni .

Manufacturer:LIZARD

Type:Wheelloader

[link]

---

Itt is lehet etetni de csak itt lehet a szalmát beszórni a teheneknek .

[link]

A szalma beszórásával lehet szilárd trágyához jutni .

2014. máj. 27. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!