Tudnátok írni magyar szinkronos pc játékokat?
Figyelt kérdés
postal 2,doom 3-at ismerem2014. máj. 24. 16:14
1/12 anonim válasza:
Nem ajánlok kb semmit szinkronnal, de (sajnos) nekem a Brothers in Arms Hells Highway magyar szinkronnal van meg. A teljes értékért érdemes játszani az első két résszel, mivel a Hells Highway a 3. rész.
2/12 sKillEr96 válasza:
- Penumbra: Black Plague (10/10 magyar szinkron, meg merem kockáztatni, hogy JOBB, mint az eredeti, habár én is a magyar szinkron ellen vagyok)
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky (itt nem jött be a szinkron egyáltalán [mily meglepő], de egész jó játék, és nem rossz a szinkron, csak nem is jó)
3/12 A kérdező kommentje:
Elmondanátok hogy miért vagytok magyar szinkron ellen?(kíváncsi vagyok rá)
2014. máj. 24. 18:54
4/12 anonim válasza:
Mert szarok egytől egyig. Félrefordítások, ripacs színészek, nulla átéléssel. Mintha józsi bácsi mondta volna fel a szövegeket 2 fröccs között.
5/12 A kérdező kommentje:
mintha józsi bácsi monda volna fel a szövegetXD A postal 2 szerintem elég jól sikerült (szerintem ezt nem józsi bácsi szinkronizálta)
2014. máj. 24. 19:49
6/12 sKillEr96 válasza:
A Penumbrán kívül szerintem is eléggé tőgyarc szinkronszínészekkel mondathatták fel, mert átélés tényleg nulla, és legtöbbször egyáltalán nem találják el a karakter személyiségéhez illő hangot sem. Legtöbb esetben tényleg hangulatromboló. Sőt. A S.T.A.L.K.E.R. első részéhez (Shadow Of Chernobyl) pl. még az angol szinkron is néha zavaró, orosz szinkronnal (habár nem értenék belőle egy kukkot sem) jobb lenne (a katonák harc közben oroszul beszélnek, onnan következtetetm, hogy ha midnen orosz lenne, lévén, hogy Csernobil köré fonódik a játék, jobb lenne ).
7/12 anonim válasza:
A Witcher első része. :) Szerintem egész jó a szinkron :)
8/12 anonim válasza:
Szerinted. A valóságban az is ugyanolyan hulladék, mint a többi.
9/12 sKillEr96 válasza:
A Withcernek szerintem egész jó lett a szinkronja. Geralt-nak legalábbis nagyon karakteres hangot találtak. Le a kalappal. A többi hangra már nem emlékszem.
10/12 anonim válasza:
Amennyiben a karakteres neked a b*zissal szinonim, igazad van. Zongorázni lehet a különbséget, és nem a honosított verzió javára..:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!