Mit csináljak, hogy onnan folytassam, ahol abbahagytam?
Figyelt kérdés
Még régebben megvettem a GTA EFLC-t, de sok ideig nem játszottam vele és a többi Games for Windows játéknál más profilt használtam. Most megint akartam a régit használni de amikor bejelentkeztem a játék az első küldetésnél indult. Megnéztem és nem voltak régi mentéseim. Mit csináljak, hogy onnan folytassam a régivel, ahol abbahagytam?2014. máj. 22. 21:25
1/1 anonim válasza:
Mivel a mentéseidet a GfWl nem felhőben(online) tárolja... keresd meg a mentéseket és másold be a megfelelő helyre... már ha csináltál róla biztonsági másolatot...
Másképp eléggé necces lesz a gta iv tört verziójában eléggé trükközni kell hogy használhass netről leszedett mentéseket mert ha csak simán bemásolod elveszik minden ami addig volt és amit letöltöttél se működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!