Érdemes megvenni a DayZ Standalone-t, vagy először egyáltalán ki kellene próbálnom?
Ez eléggé egyén-függő kérdés.
Ha tetszik a DayZ világa, illetve a játékmenet, akkor igen, a Standalone megvétele megéri, mert egyre bővül, egyre több részlet kerül bele amitől egyedi és jobban élvezhető lesz a játékmenet.
Ezen felül még csak alpha fázásban van és már most jobb mint a mod, mind optimalizáltság, mind hacker mentesség szempontjából. (nem utolsó sorban nem kell hozzá két másik játékot megvenned ami talán nem is érdekel, csak hogy játszhass a DayZ-vel.)
Amúgy amennyire én tudom a "kipróbáláshoz" is meg kell venned, mert nincs belőle "demo". Esetleg egy nem kimondottan legális Arma2+Arma2 Operation Arrowhead kombináció beszerzése után egy "tört" szerverre tudnál csatlakozni, hogy a Mod változatot kipróbáld, - közel sem biztos, hogy működne ennyi macera után - de az meg csak nagy vonalakban emlékeztet a Standalone játékélményére, sok köze már nincs hozzá.
Pont tegnap olvastam, hogy elkezdték beiktatni a horgászatot és a "giliszta vadászatot" csalinak a mostani standalone verzióba.
Még annyit tudnék hozzá tenni, hogy a Standalone, ahogy halad a fejlesztésben előre, csak drágulni fog idővel.
Úgyhogy ha nem akadsz fenn azon, hogy az alpha fázisban gyakran vannak bugok a programban, akkor most éri meg beszerezni. Már most is jó, és ennél csak jobb lesz :P
#4 Azt hiszem mondjuk kedvcsinálónak nem ideális a válaszod, de teljesen igazad van minden alkalommal mikor belépek van valami újdonság és nincs két azonos játékmenettel eltöltött alkalom :D
Már pár hónapja életben voltam mikor beleakadtam egy létrába és az irodaépület félemeletéről lezúgtam xD
Túléltem, jöttek a zedek, valami nagyon durva három percnyi baltával csapkodás után törött lábbal, vérveszteséggel vigyorogtam, hogy ezt is túléltem aztán nekiláttam sínt készíteni a lábamnak és inni, meg enni, hogy minél hamarabb gyógyulni kezdjek :P
Nincs másik játék ahol ez lenne a játékélmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!