Miért akadozik a Battlefield 4 ps3mamon (multiplayer)?
Figyelt kérdés
oké értem én, hogy gyenge konzol a ps3 de akkor másoknak miért nem van egy csomó youtube videó amin ps3mon játszanak a Battlefield 4-gyel és nekik nem akadozik egyátalán hatással van ps3romra a TV mert nekem kicsi a képernyője és és ronda minőséget ad ez régi fajta szar tévém van tudjátok ez kb 1 méter vastag2014. máj. 22. 16:46
1/4 anonim válasza:
ha csak a multiplayer akadozik akkor az inkább gyenge internet összeköttetéstől lehet
a PS3 meg nem gyenge ha szinte stabil fps-sel viszi a Last of Us-t, Beyond Two Souls-t meg GoW: Ascension-t, csak a BF4 egy félkész vacak
2/4 A kérdező kommentje:
az, valamit nagyon elbaszott itt a DICE mert a BF 3-mat is ps3mon toltam 121 órát öltem már bele és az sose akadozott
egyébként meg a mai pc-k hez viszonyítva és a mai konzolokhoz képest gyenge konzol a ps3rom
2014. máj. 25. 13:21
3/4 anonim válasza:
mai PC-hez és PS4-hez képest igen, de attól még a hardvere korántsem gyenge és amilyen jól néz ki rajta a GTA V, AC4, Last of Us és GoW: Ascension, nem értem a BF4 miért lett rá ilyen, hogy is mondjam csúnya, mikor a BF3 tök szép volt rajta
4/4 A kérdező kommentje:
én sem értem most is ütöm a fejem és csodálkozok, hogy szar és, hogy a BF 3 szebb volt
2014. máj. 26. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!