Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szép napot! MMO-t keresek....

I.B.T. kérdése:

Szép napot! MMO-t keresek. Tudtok ajánlani nekem?

Figyelt kérdés

Elég sok ehhez hasonló kérdést olvastam de olyat amit én keresek még nem nagyon. Számomra azok a szerepjátékok jönnek be, melyek valóságosak, tulajdonképpen nem meseszerűek, tehát nem WoW-hoz hasonlóak. Ami érdekelne az stratégia, sci-fi, túlélős valamint akció. Fontos szempont, hogy legyen hozzá magyar szerver de ha nincs akkor majd hívok haverokat illetve ingyenes legyen.

Laptopról játszanék (rossz a gépem) , adatai: processzor 2.2Ghz, 6 giga ram, 1 giga videokártya.

Ha nincs ilyen esetleg várható valami hasonló ami kijön, mit tudtok erről?

Tudom, hogy az igazán minőségi játékok azok fizetősek, azonban ha azokat ajánljátok jöhetnek.

2014. máj. 22. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
DayZ |Túlélős|
2014. máj. 22. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:

processzor 2.2Ghz, 6 giga ram, 1 giga videokártya.

Ezek aztán konkrét adatok... Van egy kocsim, négy kereke van, meg egy motorja. Amúgy próbáld ki a Star Wars the Old Republicot.

2014. máj. 22. 13:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha mar olvastal kerdeseket akkor gondolhatod hogy uj jatekot nemigen tudnank irni

Ami meg ezentul jonne ki az mar sok lenne a gepednek, es joforman csak ilyen fantasy jatekok vannak benelentve

Magyar szero atlagban csak a gagyi jatekokhoz van

2014. máj. 22. 14:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, kösz! Reméltem kijött valami olyan game amiről nem hallottam vagy elkerülte figyelmem.
2014. máj. 22. 14:36
 5/6 Warren Scott ***** válasza:

Star Trek Online

Ugyan angol, de ingyenes, sci-fi, a géped vinné, (alighanem)és elég aktív magyar közössége van.

Hatalmas beutazható terület, űrben és gyalogosan zajló csaták is vannak, sőt akár szkafanderben bányászhatsz az aszteroidok felületén. Az "epizódok" végig játszása sokáig le tud kötni, a hajód fejlesztése, és legjobb taktikai kihasználtsának kitanulása pedig nem csak észt hanem pilótákhoz illő beleérzést is megkövetel.

Egyedül játszva is sokáig lehet fejlődni, és ha úgy érzed annyi már nem elég, akkor ott vannak az óránként zajló különféle esemény, és három fajhoz tartozó karaktert külön külön indíthatsz, három kampányt tolhatsz végig.

2014. máj. 22. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Előző: kösz, azon már játszottam. Néhány bukfenc miatt hagytam abba pl:a bolygók simán csak kis "gömbök", ha neki megyek egy aszteroidának akkor nem sebződik a gépem stb. Viszont amit írtál az megfogott:d Anno még csak letöltöttem és 1 nap múlva ment a kukába. Ha megmondanád nekem azt, hogy hogy tudok belépni egy ilyen magyar közösségbe akkor szerintem ismét játszanék vagy legalábbis néhány napig.
2014. máj. 22. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!