1/8 anonim válasza:
Nekem a GTA V-öt vedd meg. Köszi.
4/8 anonim válasza:
Mindketot erdemes megvenni :D talan kezd a GTA5-el
5/8 anonim válasza:
GTA5 mindenképp ! Az AC4 eg rakás fos, kivéve, ha szereted, hogy mindent a segged alá raknak és ha csak a jobb egérgombot kell nyomkodni.
6/8 anonim válasza:
#5 Ennél nagyobb baromságot nem is mondhattál volna,az AC igenis egy izgalmas és viszonylag nehéz játék.Azért mert easy-be nyomod végig és nem játszod ki teljesen a játékot,ettől még rohadt nehéz.Csak úgy halkan megsúgom,hogyha végigjátszod az alapsztorit,kb 40 %-ig játszottad csak ki a játékot,tele van tartalommal és sok játékidőt tartalmaz.
Félre értés ne essék,imádom a GTA-t is,de ilyen badarságokat mondani az Ac-ről...
7/8 anonim válasza:
Döntsd el te, nekem mind kettő a kedvencem, mind 2 freeroam (nagy térkép, bármikor bárhova mehetsz), annyi a külömbség, hogy a gta a jelenben játszódik, az ac pedig a múltban (+ 1 keveset a jelenben is),a gta-ban kocsit tudsz vezetni, az ac-ben pedig a hajódat, úgyanúgy gyilkolni kell mindkettőben,(+ a gta-ban rabolni is), szóval mindkettőt megéri megvenni, nekem a gta már megvan, most az ac-ra pályázok
8/8 A kérdező kommentje:
egyiket se vetem meg inkab beruhaztam egy PlayStation Plus ra(nyugi van :D )
2014. jún. 18. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!