Úgy hallottam, hogy a Sims 4 nem jelenik meg magyar szöveggel. Várható úgy, mint a 2-nél, hogy majd később magyarosítják?
Az ilyen típusú játékoknál az a probléma, hogy rengeteg szöveges tartalommal bírnak.
A Sims Medieval játékban 1 év alatt 2-4%-nyi szöveget tudtak lefordítani, mert több tízezer sornyi van belőle. Ahhoz képest hogy 2011-ben jelent meg, 3 év után sem találtam a neten magyarítást hozzá. Egy tavaly nyár végi hír szerint két és fél év után 22%-nál járt a fordítás.
Ha várható is, nem biztos hogy belátható időn és megéri kivárni.
*magyarítják
Nem magyarosítják.
Ha lesz valami csapat aki rászánja az idejét akkor nyilván lesz. Többnyire akkor derül ki ha kijön a játék.
"Mo. Lefordítattaná saját pénzből? :D"
Ezen jót mosolyogtam. :D Sajnos én is azt olvastam, hogy nem lesz magyarul. Ami engem nem zavar, mert tudok angolul. Viszont nagyon széles korosztály játszik ezzel a játékkal. A 8-10 évestől kezdve a 40 vagy afölötti felnőttekig. Sok ember pedig nem tud angolul. Úgyhogy szerintem sokaknak fogja elrontani a játékélményét, hogy nem értik, miről is van szó.
Elég valószínű, hogy nem lesz magyar kiadás, hiszen még a thesims.com-ról is eltűnt a magyar oldal! Viszont az biztos, hogy a sims-játékosok 85-90%-a azért nyomta olyan sok éven keresztül, mert teljesen magyar volt a játék.
Véleményem szerint ezzel elég kemény öngólt rúg magának az EA!
Talán nem is volt elterjedtebb vagy ismertebb PC játék, mint anno a Sims2. Meg az se semmi, hogy a Sims3 megjelenésekor a Sims2 újra benne volt a Top10 eladások listáján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!