Tudnátok valami hasonló PC játékot ajánlani?
Figyelt kérdés
Szóval valami ilyesmi játék kéne:
- Egy nagy területet lehet bejárni, felfedezni, kalandozni stb.
- Jó sztorija legyen, és szép grafikája.
- Ne legyen horror
- Ne kelljen benne gyilkolni, lövöldözni stb., vagy legalábbis ne ez tegye ki a játék nagy részét.
- Esetleg lehetnének benne küldetések, vagy lehetne valamit gyűjtögetni, akár varázsolni.
Nem muszáj minden szempontnak megfelelnie, mert azt hiszem ilyen játék nem is létezik...:S Azért hátha valaki tud ilyet. Köszi előre is!
18/L
2014. máj. 18. 00:51
2/5 Lio-sama válasza:
Mass Effect?
Fable - The lost chapters (nagyon jó a storyja, és van benne gyűjtögetés is, meg egy-két fejtörő is. A gyilkolás pontja nem nyert, Mass Effectnél szintén nem.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, még nem próbáltam ki őket, de most majd utána olvasok, hogy melyik a legszimpibb! :) Ment a zöld kéz mindkettőtöknek! :)
2014. máj. 18. 17:06
4/5 anonim válasza:
Rust nevű jatek talan megfelel ,en meg nem probaltam de nem nez ki rosszul szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!