Mit jelent az online játékokban a "farmolás"?
Figyelt kérdés
Egy csomóan szokták mondani/írni(chat-ben) hogy valamit farmolnak, pl pénzt farmol, stb... de mit hívnak farmolásnak?2014. máj. 17. 21:46
1/3 reklamszemetes válasza:
Nyersanyag, tapasztalat, tárgy, pénz, stb gyűjtése. Játékfüggő ki mit "farmol".
Saját példaként WoTban, adott tankal creditet vagy tapasztalatot szoktam "farmolni".
2/3 anonim válasza:
Újra és újra ugyan azt csinálja, hogy sok/elég legyen valamiből. Szinonimája a grindolásnak. Az olyan játékot, ahol szinte csak öléssel fejlődsz, mmorpgken belül, hivják grindfestnek.
3/3 anonim válasza:
pl: GTA V Online-ba van egy küldetés ami a legtöbb pénzt meg RP-t adja. Én meg azt a küldetést csinálom folyamatosan urja és ujja, még nagyon rá nem unok. Akkor én farmolom azt a küldetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!