Melyiket ajánljátok ezek közül: Vi, Volibear, Elise vagy Aatrox, League of legends?
Igzából már összegyűlt 6300ip, és szeretnék venni egy ilyen champet, den nem tudom melyiket lenne jó. Az általános válaszokat ismerem: azt vedd, akivel jó vagy.
Eliset már próbáltam, egész jó vele. Volibearral akkor mentem, amikor még kezdő voltam, szóval nem tudom, hogy most milyen lennék vele. Vivel, és Aatroxxal még nem mentem.
Leírhatnátok, hogy ti melyiket ajánljátok, és hogy miért?
Vagy ha tudtok ajánlani mást?
Főleg tankosabb/jungleles champ érdekel.(Riven, Garen, Shyvana már meg van).
Shenről mi a véleményetek?
Voli. Tankos, kevesen játszanak vele és gyorsan szétver bárkit :D
Ha pedig rám hallgatsz, akkor május 24-től 30-ig egyet fizetsz, kettőt kapsz akció lesz rúnaoldalból. Ha most még nem is érzed úgy, hogy kell később szinte biztos, hogy szükséged lesz rá.
Vi jó kis fighter lehet,Volibear ink tank de nem ajánlom...
Elise tökéletes junglere :D Aatrox is jó karakter de az topos.
Mind a négy erős tankos champ és mindegyiket viheted jungle-be (Aatroxot is egész nyugodtan)
Megmondom őszintén, nekem egyik sincs meg ezek közül, de leginkább talán Aatrox jön be :) Lehet meg is veszem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!