Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Euro Truck Simulator 2 rózsasz...

Ladislavdeal kérdése:

Euro Truck Simulator 2 rózsaszín kamion?

Figyelt kérdés
Segítséget kérnék, most upgrade-eltem 1.9.22-re és mitfesti magát pink-re, a probléma gyökerét tudom, le is blokkoltam firewall-ban de nem segített, valakinek valami ötlet? A játék feketén van meg és ezért pinkre vált a kamion mert nem tetszik neki a szerial, vagyis a legjobb tudásom szerint ez a probléma gyökere.

2014. máj. 13. 18:54
 1/2 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki megtalálná ezt a kérdést, kiírom, hogy sikerült, letiltottam firewallal és új crack-et szereztem, bocsi srácok de nincs linkem, haverom küldte átt, de szerintem simán lehet rá találni neten is valamit.
2014. máj. 21. 19:54
 2/2 scsabi01 válasza:
Nekem is van ez a problémám. Én is mindent kipróbáltm, és egyszerűen nem válik be.
2015. aug. 26. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!