Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Írnátok nekem jó játékokat?

Írnátok nekem jó játékokat?

Figyelt kérdés

Most egy ideig nem lesz net-em és nem tudok mit csinálni.

írnátok valamit jó hosszú játékot? Bármilyen kategória lehet a stratégián kívül..

2014. máj. 13. 11:04
 1/4 Warren Scott ***** válasza:

Mass Effect sorozat

Batman Arkham sorozat

Gothic3

Fable sorozat

Sleeping Dogs

Kerbal Space Program

Splinter Cell sorozat

Hitman sorozat

Tomb Raider (remake) sorozat

Star Wars Knights of the Old Republic 1-2

Dishonored

2014. máj. 13. 11:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy Assassin's Creed sorozattal lefoglalnád magad egy időre. Persze nem zsinorba, mert úgy unalmas lenne, inkább 1-2 játékonként egy AC.
2014. máj. 13. 12:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha igazán hosszú játékokat szeretnél amik jók is akkor ajánlanám ezeket:

Fallout 3 GOTY

Fallout New Vegas Ultimate Edition

Skyrim Legendary Edition

Ezek a kiadások tartalmazzák az összes hozzájuk kiadott DLC-t és patch-et (javításokat).

A játék idejük 100-200 óra között mozog a Skyrim játék ideje akár 500-1000 óra, mivel egyénfüggő a dolog ennek akár többszöröse is lehet.

A játékok kiváló szavatossággal rendelkeznek, több féle karakter fejleszthető a Fallout-okba, és a Skyrim-ben is + "open world" (nyitott világú)valóban hatalmas bejárható területtel rendelkező mind három játék, és ott van még a válaszható külső-belső nézet, (játék közben egy gombnyomással) egyedi atmoszférájuk, zenéjük, nagyon át tud jönni, ami igazán egyedivé teszi ezt a három játékot.

Szerintem a generáció legjobbjai között vannak.

2014. máj. 13. 15:02
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az utólsónak meg igaza lehet!

2014. máj. 13. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!