Cheat engine-t hogyan kell használni? Candy crushoz kellene,230-as szinten elakadtam.
Figyelj, rengeteg jó tutorial van fent a neten, de ha nincs kedved keresni, én bevezetlek egy kicsit. Tegyük fel pontot akarsz változtatni (100 pontból 5000-ret például) íme hogy kell:
1. Megnyitod a két progit
2. Rákattintasz a kis számítogép jelre a CE-ben és kiválasztod a progi folyamatát (Nemtudom szerintem kb olyasmi hogy candycrush.exe vagy hasonló)
3. A scan type-ot átállítod All-ra (Ne kérdezd miért nekem általában ettől adja ki.)
4. A játékban elérsz egy bizonyos pontszámot pl.:100-at
5. A CE-ben a Value szóvegmezőt 100-ra állítod
6. First Scan
7. Most kiadott egy rakat értéket de ez téged egyenlőre ne érdekeljen.
8. elérsz új pontszámot pl.: 500-at
9. A Value-t az új pontszámra állítod (esetünkben 500-ra)
10. Next Scan
11. Ezt addig ismételd amíg ki nem jön mondjuk max öt adat.
12. Érj el új pontot és az az érték a CE-ben ami ugyanannyi mint az új pont a neked kellő érték, dupla katt rá.
13. Kétszer rá kattintva az értékre beírod az új pontszámot (Példánkhoz ugye 5000-ret.).
14. Profitálj!
Remélem segített, szia!
Ezt töltsd le.... Install Extension...erre katt....2 perc...és mindenből 99 kapsz és sose fogy el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!