Jól értelmeztem ezt a küldetést a WoT-ban?
Jól is értelmezed meg nem is....
nézd meg a stage 2-t. Mindegyik nemzettel kell 75k xp.
És ráadásul csak azt az xpt számítják amelyik olyan meccsekből van ahol benne voltál a legjobb 10ben.
#5 lehet, hogy rakás szar, de akinek nincs miből vagy nem akar ennyit költeni a játékra, annak ez jó lehetőség, mégiscsak egy tier 8-as prémtank. Egyébként az IS-6 os küldi annyival nehezebb is volt, mint amennyivel drágább maga a tank is, mint a superpershing.
Kérdező: a 7db garázshelyes (100 csata) küldi nem számít bele a superpershing küldetésbe. A superpershing küldiben minden nemzettel kell 75k XP, tehát 7x75k. Amúgy nem akarlak elkeseíteni, de összesen 525k XP-t kell gyűjteni júni másodikáig, szóval húzz bele. Én már 3 nemzettel befejeztem, a többivel már majdnem a felénél járok, sőt a németekkel már több, mint 40k. Na, de mindegy, csak annyit még, hogy naponta 20-21k-t kell gyűjteni a küldetés kezdetétől a végéig, szóval le vagy maradva kérdező :/ Azért sok sikert!
SPershing tényleg a legtrébb prámium tank, független hogy 8as vagy nem. Lassú, szinte bármelyik t9-es belövi, ha tudja mit kell lőni. Nagyon gyenge átütés (170) magas tierhez képest. Nagyon gyatra alfa sebzés. Heavynek gyenge, mediumnak lomha, így nagyon nem is tudsz vele mediumként játszani, heavyként meg nem ütöd át szemből az ellent ( kivéve persze ha tier6osok ellen mész ).
Nekem megvolt két hónapig, de eladtam.
nekem már 416k megvan az 525-ből :)
utolsónak: igaz, hogy tré, de aki nem akar vagy nem tud ennyit költeni annak nagyon jó egy ilyen tank is. Mellesleg a prémium tank pénzszerzése van, nem arra, hogy hűdejót játsszunk. Arra ottvannak a sima tankok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!