Skyrim - hogyan állíthatnám vissza az eredeti állást?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a házban az összes asztalra, meg más helyekre kipakolt tárgyakat felvettem (nem elmozdítottam) és azt szeretném visszaállítani az eredeti állásba, hogy minden a helyén legyen úgy, mint amikor megvettem a házba a helységeket. Lehetséges valahogy? Például console paranccsal? Hogy beírok valamit és akkor egyszerre minden visszaáll, ne egyesével kelljen visszapakolni (az rengeteg idő és kb lehetetlen) Visszamentés is kizárva, mert azóta rengeteg mindent csináltam, és egyébként se tudom már hogy melyik mentésnél volt még helyén a cucc :S2014. máj. 9. 17:53
1/1 anonim válasza:
A viszatöltésen kívül nincs más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!