Love.Girl55 kérdése:
MesterMC-hez lehet Mo'creatures módot berakni?
Figyelt kérdés
Már nagyon sokszor nèzegettem az interneten, de nem találtam.
Aki ismer egy ilyet kèrem adja meg az oldal nevèt ! Köszönöm előre is!!!
2014. máj. 9. 08:45
1/9 anonim válasza:
Mester mc hez?VIccelsz?Legfeljebb k;rd meg Pankixet hogy rakja be.:S m;g valami.A MESTER MC NEM MODOLHATÓ
2/9 MarciX válasza:
Te mit gondolsz? NEM ! Töltsd le a minecraft-ot ncore-ról!
3/9 GeorgeJ válasza:
Egyszerű vedd meg te 5 éves és ne a GYIK-on sírj a szaros mestermcdel
4/9 A kérdező kommentje:
Már bocs de èn csak kèrdeztem, amúgy a GYAKORI KÈRDÈSEK oldal nem azèrt van hogy az emberek kèrdezzenek, ès akik tudnak válaszolnak?!? Vagy azèrt van hogy vitázzanak az emberek???
2014. máj. 16. 15:33
5/9 anonim válasza:
A Mo'Creatures mod nagyon jó, Skydaz-en lehet asszem letölteni, de mestermc-re nem lehet modot vagy textúrát berakni...
6/9 anonim válasza:
CSAK SKINEKET ÉS TEXTÚRÁKAT LEHET BETAKNI!!!
7/9 anonim válasza:
miért nm tud egy normális választ adni neki?ezen az oldalon ez lenne a helyes nem pedig itt káromkodni,mert ti vagytok a "Berci bácsik"
8/9 zsolt geg válasza:
a pirate bay-ről tölts le egy kopyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!