Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem indul el a Splinter...

Miért nem indul el a Splinter Cell 3: Chaos Theory Win 7-en?

Figyelt kérdés

Azt írja, hogy régebbi operációs rendszer kellene hozzá. Azt már próbáltam, hogy a kompatibilitását átrakom egy régebbi windows-ra de még úgy sem indul el. Ha valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném :)

Mostani op rendszerem Win 7 HomePremium 64bit-es.

2014. máj. 8. 14:42
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem odaírni, hogy a játék eredetiben van meg CD-n.(Ha ez számít valamit :D)
2014. máj. 8. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én március közepén feltettem (szintén eredeti Chaos Theory, lemezről) és nekem elindult. Win7-em van. Pontosan írd le milyen géped van, és hogy pontosan mit ír ki, miért nem indul a játék! :)

2014. máj. 8. 17:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Egy Hp 450 probook G1 em van intel core i3-as procival 4gb rammal a videókártya az hp hd 4600. És ezt írja ki: This application can be launched with a release version of Microsoft Windows 95/OSR.21/98ME/NT 4.0/2000/XP/Server 2003 only.
2014. máj. 8. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Hmm. Talán a 64bit miatt? Fogalmam nincs. Keress megoldást googlen. Valami ilyesmi beírással

"splinter cell chaos theory operation system problem"

vagy bemásolod googlebe azt amit kiírt, és hozzáteszed hogy chaos theory

2014. máj. 8. 19:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Nézegettem de annyit találtam, hogy crackelni kell de az meg ugyan annyit ér mintha letöltöttem volna :/ :DD
2014. máj. 8. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
A crack nem feltétlenül illegális feltörést jelent (pl jelen esetben) egyszerűen vannak régebbi játékok, amik nem futnak el az újabb op rendszereken. A Deus Ex-hez nekem is kellett használnom egy fan által kreált exe file-t, mert úgy fel volt gyorsulva a játék hogy ihajj. :D
2014. máj. 8. 22:22
 7/7 Gera1124 válasza:
Sziasztok. Nekem egy olyan problémám lenne hogy intel gma x4500 as video kari van a laptomban és felraktam a chaos theoryt de nem tudom elindítani mert azt írja hogy hiányzik az 1.1 es shader model és hogy nvda vagy ati kártya kéne hozzá. Keresgéltem neten de nem találtam megoldást hogyan indíthatnám el. Valakinel valami ötlet?
2018. dec. 30. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!