Hogyan tudok a GTA IV. -ben menteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, átolvastam nagyon sok fórumot, letöltöttem vagy 3 cracket, 2 patch-et de menteni még mindig nem tudok.Tudom hogy offline profilt kel létrehozni csak azt nem tudom hogy hogy.Mindenhol ennyit írtak hogy home gomb és rájövök. Sajnos nem jöttem rá még:(
Kérem az olyanok ne írjanak akik szerint vegyem meg eredetiben.
2009. dec. 26. 13:46
1/11 anonim válasza:
Mikor elindítod a játékot(vagy akár a játékban) megnyomod a home gombot és ott lehet létre hozni offonline profilt azt hiszem csak egy nevet kér és után kész is a profil.A játékban kétféleképpen tudsz menteni az egyik az hogy elmész a mentési házhoz utána pedig bemész az ágyhoz és f-el mentesz!(Ha megnyomod a home gombot és nem jön be semmi akkor valószínüleg nincs telepítve a Game for Windows live)
2/11 anonim válasza:
a másik mentési módszer pedig hogy bekapcsolod az auto mentést (mikor benne vagy a játékba akkor Esc game és ott Auto save:On
3/11 A kérdező kommentje:
köszi, de fentvan a legújabb Game for Windows live de ott hol?Create new profil , felmászok az internetre de sehol sem lehet offline profilt csinálni:(
2009. dec. 26. 19:11
4/11 anonim válasza:
Lehet választani kettőféle profilból egy online és egy offonline profil közül.
5/11 anonim válasza:
ezt töltsd le ha így sem megy akkor ezt
az első az egy crack a második a játék. Én is másodszorra töltöttem le és nem tom melyikről sikerült de sikerült
* Automatikusan eltávolított tartalom.
6/11 A kérdező kommentje:
kössz!de már megoldódott:D de tényleg kössz
2010. jan. 20. 18:49
7/11 anonim válasza:
és hogy csináltad meg, mert én se tudom :S
8/11 anonim válasza:
ird le légyszi hogy hogyan mert nekem eredetiben van meg de nem tudok menteni :'(
9/11 A kérdező kommentje:
Már nem tudom mit nyomkodtam össze vissza, de működik.Azt hiszem a skip loginra szoktam nyomni nem regisztráltam a social valamibe
2012. jan. 28. 13:35
10/11 anonim válasza:
bemész a házba és odamész az ágyhoz és F betű megnyomásával menti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!