Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTAIV: Hogy hallgathatom a...

GTAIV: Hogy hallgathatom a saját zenémet úgy, hogy csak az menjen és ne legyen belebeszélés? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg hogy nem tudom melyik mappába tegyem. Mert két lehetőség van. A local setting/application vagy a Dokumentumoknál szereplő Rockstar Games/music mappa. Na én mindkettőbe beletettem uazokat a zenéket. Majd góóóó a játék és beazonosította. Oké, egyszer lejátszotta és újra és újra és újra csak a rádió megy,ahogy beszélgetnek a szokásos f_o_s! nem tudom mit csináljak,és már őrülnék ha menne.
2009. dec. 26. 10:38
 1/3 anonim válasza:

Egyszerűen másold be a DRM-mentes mp3,wma és m4A-s fájlaidat

dokumentumok/rockstargames/GTA IV/usermusic nekem így van..

aztán belépsz és menübe tudod állítani :

:sequential(folyamatos):minden audio fájt lejátszik ami a könyvtáradban van számok közötii ugrási lehetőséggel.

Shuffle(kevert):véletlenszerűen játsza le az audio fájlokat a számok közötti ugrási lehetőséggel.

Radio:véletlenszerűen lejátszott audifájlok rádiós hirdetésekkel és DJ-heccekkel megszakítva nincsu ugrási lehetőség valszeg neked ez a raido mod van állítsd át pl suquential-ra és menni fog.

remélem segíttem.

2009. dec. 29. 12:57
 2/3 anonim válasza:
az mit jelent, hogy DRM-mentes? honnan tudom, hogy olyan-e az mp3 fájl amit lejátszanék? mert nekem egyet se játszik le :S
2010. szept. 11. 16:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem tök ugyan ez a problémám... eredeti a játékom, és a kézikönyvben levan írva... régen működött, de újrainstaláltam a játékot és nem akar semmien módon elindulni... lehetséges, hogy a 1.0.6.0.+1.0.7.0. -ás patch fent van? (régenis fent volt, és ment) nemtudom mi a baja... lécci segítsen valaki!!!
2011. jún. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!