Steam-en lehet fizetni betéti kártyával?
Figyelt kérdés
Tehát olyannal, ami semmiképp nem viszi a bank pénzét, csak azt, amit én rátöltöttem, és fizikailag is az enyém. És ez több időbe kerül, mint hitelkártyával? Egyáltalán hogyan tudja lehúzni, ha nem adom meg a pin kódot? Vagy meg kell adnom? És az biztonságos?
Köszönöm!
2014. máj. 4. 03:06
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan nézz utána, hogy mi is egy bankkártya, mi a különbség a bank- és hitelkártya között, hogy is zajlik egy netes vásárlás. Ezen, meglehetősen alap tudás hiányában érhetnek meglepetések az életben...
Azonkívül minden infót megtalálsz a fizetési lehetőségekről a steam webes felületén.
2/4 A kérdező kommentje:
Kösz... már utánanéztem, és tudom, hogy mi a különbség. Régóta. Azt nem tudom, hogy lehet-e debit carddal fizetni. De majd mindjárt megnézem.
2014. máj. 4. 12:31
3/4 anonim válasza:
A Steam akkor sem fog átverni, ha bankkártyával fizetsz. Sok éve létező óriási felület. Nem szokásuk lopni.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze, tisztában vagyok vele. Köszönöm a válaszokat.
2014. máj. 5. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!