Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Tera nevű játék pach eléséné...

A Tera nevű játék pach elésénél fel megy 100%ra utána ki írja hogy:Not enough disk space. Tehát azt írja:nincs elég szabad hej. De van bő szabad 20 Gigám akkor nem tudom mi lehet a gondja?

Figyelt kérdés
Jó lenne ha segítenétek elég kezdő vagyok ebben a dologban
2014. máj. 3. 12:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Vannak ideiglenes telepito fajlok amik helyet foglalnak, szabadits meg fel helyet, ajanlott meg,egy annyit amennyit a jatek foglal
2014. máj. 3. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm Szépen a Válaszod.! !!

És maga a játék mennyit foglal kb ?

Elég érdekes mert am kerestem hogy mennyi helyet foglal és akkor úgy csinálom a dolgokat...De sajnos sehol se kerültem az infóhoz hogy mennyi a játék (Területe.)

De gondoltam 20 Giga tuti elegendő neki..:)

2014. máj. 3. 17:19
 3/5 anonim ***** válasza:
A Tera valami 30 giga korul van
2014. máj. 3. 18:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Kicsit jobban körül néztem és egy külföldi oldal le fordításával meg tudtam hogy 60 gigára is ki terjedhet a játék..Köszi szépen am a válaszod már képbe vagyok :)
2014. máj. 3. 23:36
 5/5 kardos99 válasza:
Szia! Ha már megvan a patchelés akkor még olyan 26GB szükséges!
2016. máj. 13. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!