Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A counter strikeban hogy...

A counter strikeban hogy szurják ki a cheatereket?

Figyelt kérdés
Mármint tudom hogy látszik hogyha valaki aimol, vagy feltűnően nyomja, esetleg ha whzik akkor látod spectatebe hogy falon keresztűl nyomja a headshotokat, de engem az érdekel, hogy mittudomén ha pl. WH-zik és egyáltalán nem feltűnően nyomja egy illettő (pl. csak arra használja hogy tudnja hogy merre van az ellenség) akkor az adminok hogy szurják ki hogy cheatel?

2014. máj. 3. 11:36
 1/4 anonim válasza:
Tökéletes csaló nincs..Mindig van egy árulkodó jel..Volt idő mikor csaltam majd2éven át,de hiába voltam okos,hogy nem vágtam le mindent akkor is van mindig egy jel pl.:csak akkor néz oda be amikor van ott valaki stb...:)
2014. máj. 3. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Az ugyan úgy feltűnő. Mindig jó helyre megy, mindig jókor jön elő, mindig jó irányba néz;tehát nem csinál felesleges dolgokat. pl. nem nézi feleslegesen hosszút, emrt tudja hoyg röviden fog jönni. Persze ezt public szerveren le lehet súgni TS-en keresztül... Szóval néha olyan a szituáció hogy WH-zna, pedig nem, csak lesúgja neki a barátja teamspeaken vagy ventrillon. Nehéz megállapítani, de ha steames, akkor csinálnak HLTV-t vagy demo-t róla ,és beküldik a steamnek. Azok whval meg tudják nézni, hogy whzik-e.
2014. máj. 3. 12:03
 3/4 A kérdező kommentje:
aa HLTV s a demó mi?
2014. máj. 3. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
HLTV: half life tv... Az tulajdonképp az, ami felevszi a meccseket, a játékosokat ahogy játszanak, és később vissza lehet nézni. Demo ugyan ez, csak az nem midnen játékost vesz fel, hanem csak 1-et.
2014. máj. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!