Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Jatszik valaki Bitefight-ot?

Jatszik valaki Bitefight-ot?

Figyelt kérdés
nem tudom hogy lehet belepni a varosba h vadaszhassak meg ilyesmi.
2009. dec. 25. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Én játszom! Ott van a város menüpont. Kijön egy interaktív látkép, ott is kiválaszthatod az épületet, de ha lejjebb tekersz kicsit alatta ott vannak az ikonok, magyarázatostul.

Vadászni a portyázás menüpontban lehet. Emberre és ellenséges fajra (vámpír/vérfarkas) egyaránt. Amúgy hányas szerveren vagy? És milyen fajú?

Ja és egy tipp: úgy 3-4. szint felett ne vadász, se démonra, se emberre és me végezz temetői munkát. Csak ellenséges fajt támadj. Az is úgy, hogy bemész a toplistába, beállítod, hogy képesség szerint rangsoroljon, az ellenséges faj tagjait csak és a 950-1000. helyet mutassa. Aztán ide betámadsz és rabolsz. Cuccot veszel, tulajdonságot növelsz, de nam kapsz tapasztaélatot igazán. Aztán ha erősebb vagy, kezd el ütni a listában előrébb levőket. Ha nem így teszel és vadászol, akkor túl gyorsan fejlődsz és később folyton lerabolnak (már ha nem vagy hajlandó fizetni az aranyad elrejtéséért).

2009. dec. 26. 21:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Még mindig az előző: ha szabad még egy javaslattal élenm, inkább próbáld ki a Végzeturat! Azzal is játszom és fényévekkel jobb, mint BiteFight. Ha regisztrálnál esetleg, előtte küldj egy privát e-mailt... :)
2009. dec. 26. 21:50
 3/4 A kérdező kommentje:
koszi szepen, kiprobalom majd azt is, majd irok
2010. jan. 1. 00:20
 4/4 anonim válasza:
én játszok:D s5-ön és s10-en:D
2010. febr. 6. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!