65csillag után tényleg star rider lesz örökké a személy?
Figyelt kérdés
Star stable Játékaban ha összegyűjtöm mind a 65 csillagot akkor tényleg star rider leszek örökre?2014. máj. 1. 19:23
1/8 anonim válasza:
én úgy tudom, igen, habár még én is keresgélem őket:)
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor történik valami egyáltalán?
2014. máj. 25. 19:13
5/8 anonim válasza:
Nem tudod összeszedni az össz. csillagot, amíg nem vagy Star Rider...
6/8 A kérdező kommentje:
Nah nee tényleg?? -.- Mivel Star rider vagyok ezért kérdezem te igenész... Goldiban van 10 csillag és még a többi helyen szétszórva.. De köss bele a kérdésre nem választ adó kommenttel..
2014. júl. 14. 16:58
7/8 anonim válasza:
Nekem már csak egy hiányzik, és tudom is, hol van, csak hogy... mostanában nem adják meg a riderséget, csak a pénzt vonják le nekem.
És sajnos nem lesz semmi utána, egyik bnőmnek megvan mind a 65, de semmi.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor írj a supportnak és kárpótlásul kapsz ridert legalábbis az egyik barátnőmnél így volt. :/ Amm már nekem is megvan mind a 65 csillag. 3 hete vettem 12 napos ridert és akkor szereztem meg a 65 csilit, de a rider meg már rég lejárt és én meg még mindig rider vagyok úgyhogy ezt nem értem.. :/
2014. júl. 25. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!