Ismer valaki idő megállító programot játékokhoz? Witcher 2 párbeszédjeihez kéne
Figyelt kérdés
Nos mivel én nagy Witcher rajongó vagyok már agyonjátszottam az 1. részt ami magyar szinkronos. A 2. rész viszont csak felirattal jött ki és nincs elég időm elolvasni a szövögeket és figyelni közbe hogy mi történik. Szeretnék egy olyan programot vagy valami módszert, ami segítségével meg tudnám állítani vagy legalább lelassítani a párbeszédeket addig míg elolvasom őket. Előre is köszönöm a segítséget :)2014. máj. 1. 17:50
1/4 anonim válasza:
Ilyen nem létezik. Tanulj meg angolul.
2/4 A kérdező kommentje:
amúgy van ilyen pl mik alt+tab-ozol egy játékot
akk a játék általában megáll.
2014. máj. 1. 20:00
3/4 Csori96 válasza:
Ilyen program valóban nem létezik. Egyrészt nem hiszem, hogy nagy lenne rá az igény, másrészt szerintem nem lehetne megoldani, hogy bármely játékba bele tudjon nyúlni, és bizonyos dolgokat alapjaiban meg tudjon változtatni.
Amit utóbb írtál, az játékfüggő, és véleményem szerint igen ritka.
Én azt mondom, örülj, hogy legalább magyar felirat van hozzá. Szerintem idővel bele fogsz jönni az olvasásba.
4/4 anonim válasza:
Ilyen program létezik, de sajnos most nem találom, nekem is kell. Most próbálom megkeresni, már használtam, de gép és OP rendszercsere miatt újra kellene telepítenem. Ez úgy működött, hogy a trial , vagy más programokat bevittem a szoftver alá és nem számolta tovább a hátralevő időt. Amint megtalálom, jelezni fogom. Hogy játékhoz használható-e, azt nem tudom. Ne higgy a hitetleneknek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!