Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » TES Oblivion A Nagy Balhé hiba?

TES Oblivion A Nagy Balhé hiba?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy mindent megcsináltam minden cuccom megvolt stb már a nyilas cuccot is belőttem direkt elrakok fáklyát mindent sneak módban vagyok és bemegyek az ajtón egyből észre vesznek az őrök (többször újra töltöttem vártam is még de ugyanaz volt kiszurtak egyből) és fent vagyok a pilléknél már a papok is rám támadtak akkor írta a küldi hogy nincs más lehetőségem menjek felfele , fel is mentem ott lekellet mennei valami kéményen és kijutottam akkor mutatta hogy mennyek a Szürke Rókához belépek és akkor meg azt mutassa mennyek ki ki megyek akkor meg azt hogy mennyek be ha meg a Rókát kérdezem akkor meg nem tárgyal velem mert nincs nállam az Elder Scrolls sajnos voltam olyan hülye hogy véletlen az elrontás után gyorsmentést csináltam szóval van vissza út ?

2014. ápr. 30. 21:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!