Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - The Sith lord játékban, nem tudom felvenni a küldetéshez szükséges tárgyat a ketrecből, mit tegyek?
Pontosabban: Amikor a 16. szintre kiírt edzés tervet sikeresen elbénáztuk akkor a büntető "kamrába" küld a gép. Ott pedig a megöld jedi van. Amikor oda megyek a ketrec ajtaja fel van nyitva ( valószínűleg azért nem enged a táskájához.) A táskát nem lehet felvenni egyik hőssel se, megakadnak valami láthatatlan pixelbe. Így nincs kód amivel ki lehetne jutni a Sith akadémiából, megnéztem a giveitem részlegben hátha van valami naplókról szóló kód tömeg, de pont azok nincsenek, sehol, ha jól láttam. Utána néztem Warp kódokat, azt kipróbáltam, hátha úgy tekinti, hogy elvégeztem a küldetést. Ám az sem sikerül. Igazából megoldaná a gondot ha lenne olyan parancsa ami hatására a hős átmehetne a pixel akadályon, de ilyen ebbe a játékban pont nincs, vagy nem írtak róla mert senkit nem érdekel.
További sikertelenség után még próbálkoztam pár trükkel: Lopakodó módban közel mentem hozzá és úgy akartam átnézni a táska tartalmát, miközben a másik kettő hős is próbálta átvizsgálni. Aztán több oldalról is próbáltam, a közeli pultot megnéztem hátha lehet a ketrecet le fől irányítani.
Aztán ide jutottam, milyen ciki, régebben nem voltak ilyen gondok, nem először játszom ki, és eddig most kényszerültem rá a csalásra, és még az sem orvosolta.
Valaki van ötlete arra, hogy lehetne megoldani ezt a kellemetlenséget? ( A játék abbahagyásán kívül persze.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!