Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks-ben miért nem...

World of Tanks-ben miért nem látok a replayekben semmit még aztsem hogy mennyit sebeztem egy tankba? ( közben meg használok modokat is és azok müködnek, de a replayben semmi sincs )

Figyelt kérdés

2014. ápr. 30. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:

A replayed csak egy egy "rövid" utasítás készlet amit wot mint progtam újra végrehajt. Így sokminden ami "élőben" megy az repalyekben nem fog működni.

Egyszerűen mondva a replayben nincs is dmg, se kill... mivel csak a vizuális részét nézed újra. Az éles mecsekben is a dmg-t a szerver számolja így az nincsen benne az adatfolyamban amit replaynek nevezünk.

2014. ápr. 30. 14:46
 2/8 A kérdező kommentje:
de sok videósnál ilyeneket lehet látni ehhez valami program van vagy mi??
2014. ápr. 30. 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
A tecsöves videok általában nem a wot replayekkel operálnak hanem élőben veszik fel erre alkalmas programokkal úgynevezett képernyő felvevők...pl ilyen a fraps
2014. ápr. 30. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:
tudom énis azzal veszem fel a videoimat de pl a Ph3lan replayeket is tölt fel majdnem napi szinten
2014. máj. 1. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle!?
2014. máj. 1. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, hogy senkinek nem jók a replayek, ne hidd el kérdező :D lehet, hogy régi replayeket akarsz megnézni (?)

vagy a 9.0 újabb hibája jöhetett elő nálad

2014. máj. 1. 15:43
 7/8 A kérdező kommentje:
jah értem köszi :)
2014. máj. 1. 17:10
 8/8 A kérdező kommentje:
a 9.0 nulla hibája lehet mert a saját replayeimet nem tudom megnézni amit 9.0 ban játszottam :)
2014. máj. 6. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!