Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Újra fogom teleptenni a gépet...

Tamas2000 kérdése:

Újra fogom teleptenni a gépet (C, F, G meghajtóm van) és a world of tanks a g meghajtón van, újra gyors lesz majd a játék ha újra telepítem?

Figyelt kérdés
A world of tanks-et már egyszer rátelepítettem és gyors volt a csat elött lépett be de letöröltem és másodjára már lassú volt a csata után lépetbe( elsőnek a C meghajtón volt másodjára a G)

#world of tank.
2014. ápr. 29. 06:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól függ mitől lassult be....

ha lassu a meghajtód akkor lassu marad....

amúgy nem árt újra telepítened mert ha lezúzod a registryt akkor lehet mégjobban be lassul vagy el se indul.

2014. ápr. 29. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
A játék miat 1 GB ramra telepítetem kétszer és emiat.
2014. ápr. 29. 17:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és a meghajtóm az elött gyorvolt.
2014. ápr. 29. 17:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a játékot és gyors volt mert a csata előtt lépet be de véletlenül letöröltem és újra letöltöttem de most a G meghajtóba és lassú volt a csata után lépett be és ha újra telepítem akkor gyors lesz vagy lassú marad.
2014. ápr. 30. 09:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem mit akarsz ezzel mondani....

1gb ramra? Ram drivre-ra telepítetted? Ahhoz kicsit kevés az 1gb..... a wot-hoz is... meg a legtöbb mai(értsd.: az elmúlt :5évben megjelent) játékhoz is kevéske az 1gb rendszer memória....

Az marhára senkit nem érdekel hova töltöd le....a lényeg hogy melyik meghajtóra telepíted.... ha az lassú mondjuk egy 5400rpm-es vinyó akkor érthető módon lassabb lesz.. nekem az van...de néha így is sikerül beszámolás elött belépni.. de a töltést az is befolyásolhatja hogy mik futnak a háttérben ...

Írd meg kérlek milyen géped van... és kérlek ne mond hogy fehér vagy fekete! Meg ajánlom tölts le valami vinyó diagnosztizáló programot. Ha egy vinyón van 3 partíciód akkor ajánlom csinálj belőle max 2-t. További help meg ha megírtad milyen géped van meg hogy mik futnak a háttérben, miközben játszol(esetleg filmet megy közbe letöltés ...stb)?!

2014. ápr. 30. 14:41
 6/8 A kérdező kommentje:

CPU: 4 magos 3,20 GHZ

RAM: 1 GB

Rendszer: Windows 8 pro

és a hátérben nem megy semmi.

2014. ápr. 30. 19:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Ott a memória lesz a ludas... rakj bele még...

de egy videokártya se ártana...

A windows vista óta 1gb az ajánlott minimum csak a windowshoz.... 2gb minimum kellene de ajánlanám hogy ha játszol és nem csak a wottal 4-8 legyen a gépedbe.

2014. ápr. 30. 19:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Kösz.
2014. máj. 1. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!