Újra fogom teleptenni a gépet (C, F, G meghajtóm van) és a world of tanks a g meghajtón van, újra gyors lesz majd a játék ha újra telepítem?
Attól függ mitől lassult be....
ha lassu a meghajtód akkor lassu marad....
amúgy nem árt újra telepítened mert ha lezúzod a registryt akkor lehet mégjobban be lassul vagy el se indul.
Nem igazán értem mit akarsz ezzel mondani....
1gb ramra? Ram drivre-ra telepítetted? Ahhoz kicsit kevés az 1gb..... a wot-hoz is... meg a legtöbb mai(értsd.: az elmúlt :5évben megjelent) játékhoz is kevéske az 1gb rendszer memória....
Az marhára senkit nem érdekel hova töltöd le....a lényeg hogy melyik meghajtóra telepíted.... ha az lassú mondjuk egy 5400rpm-es vinyó akkor érthető módon lassabb lesz.. nekem az van...de néha így is sikerül beszámolás elött belépni.. de a töltést az is befolyásolhatja hogy mik futnak a háttérben ...
Írd meg kérlek milyen géped van... és kérlek ne mond hogy fehér vagy fekete! Meg ajánlom tölts le valami vinyó diagnosztizáló programot. Ha egy vinyón van 3 partíciód akkor ajánlom csinálj belőle max 2-t. További help meg ha megírtad milyen géped van meg hogy mik futnak a háttérben, miközben játszol(esetleg filmet megy közbe letöltés ...stb)?!
CPU: 4 magos 3,20 GHZ
RAM: 1 GB
Rendszer: Windows 8 pro
és a hátérben nem megy semmi.
Ott a memória lesz a ludas... rakj bele még...
de egy videokártya se ártana...
A windows vista óta 1gb az ajánlott minimum csak a windowshoz.... 2gb minimum kellene de ajánlanám hogy ha játszol és nem csak a wottal 4-8 legyen a gépedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!