Megvettem a Call of Duty 5:World at War játékot de nincs ilyen mappa akkor hogyan használjam a módot?
Figyelt kérdés
Tesómmal coop-ban nyomjuk a zombis részét és a modern fegyvereket amiket letöltöttem nem tudom bemásolni oda ahova írja mert nincs olyan mappa hogy "mods" ez a játék főkönyvtárában kellene lennie de sehol nincs ilyen.A letöltött verzióban meg működött.!!Mint a két példány eredeti!!2014. ápr. 27. 21:27
2/2 A kérdező kommentje:
Hiába csinálok akkor se működik szerinted nem próbáltam ezt legelő dolgom olt.Valami értelmes válasz???
2014. ápr. 29. 00:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!