Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megvettem steam-en az arma 2...

Megvettem steam-en az arma 2 Complete Collection-t és nem működik. Mért lehet?

Figyelt kérdés

a sima arma 2 elindul de az oa-nál azt írja ki hogy: Can't find Arma 2:OH serial number in registry.

Please istell arma 2 OA and the re-run ACR setup again.

2014. ápr. 27. 15:35
 1/4 Warren Scott ***** válasza:

Az Arma2 egy érdekes jószág telepítés szempontjából.

Nem 100% hogy ez a problémád, de ártani nem fog, ha a következő módon telepíted:

1:Szedd le az egészet mindenestől

2:Futtass egy Registry cleanert (pl.: CCleaner - Registry fülön)

3:Telepítsd az alap Arma2-t

4:Indítsd el az alap Arma2-t, és hagyd futni amíg a főmenübe jutsz, aztán lépj ki.

5:Telepítsd az Arma2 Operation Arrowhead részt, és hagyd futni amíg a főmenübe jutsz, aztán lépj ki.

6: Ismételd a fenti folyamatot az összes Arma2 kiegészítővel ami a csomagban van (British Armed Forces; Private Military Company; Army of the Czech Republic DLC)

Ha minden megvan, akkor az önálló részeket külön indíthatod a steamből.

(Nekem az Arma2 Combined Operations van, amiben az Arma2, Arma2 Operation Arrowhead,és Operation Arrowhead Beta van, de gyanítom, hogy a Army of the Czech Republic DLC nem önállóan futtatható, így beépül valamelyik vagy minden modulba, mint pl extra választható felszerelésként vagy egységként, nagyobb felbontású textúrákként)

Remélem segített a komment ;)

Jó dolog az Arma sorozat :D

2014. ápr. 28. 09:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

:D

2014. ápr. 28. 15:01
 3/4 Warren Scott ***** válasza:

Szívesen! :D

Elfelejtettem mondani, hogy erre a telepítési szakaszonkénti belépésre azért van szükség, hogy a játék bizonyos registry entry fileokat elkészítsen, amire szüksége lesz a következő kiegészítőknek. :P

Ezért mondtam, hogy az Arma2 érdekes jószág telepítése szempontjából, mert bizonyos részei egymásra épülve működnek csak.

2014. ápr. 28. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Feltettem az ARMA-t elindítottam és utánna kiléptem. utánna feltettem az OA-t elindul, fekete kép és utánna kilép és azt írja hogy Bad serial number given in setup. Ebbe az a vicces hogy én nem adtam meg seralt mert a steam telepítette fel magától.
2014. ápr. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!