Egy XBOX kontroller árthat valahogy a laptopomnak? Többi lent:
Figyelt kérdés
Az van, hogy ki akartam próbálni a Call of Duty: World at Wart a gépemen egy XBOX kontrollerrel. De az nem működöt, majd másnaptól kezdve a játék el sem indult (hiába telepítettem újra). Majd tegnap ugyanígy kipróbáltam a FIFA 12-t hogy működik e kontrollerrel. Az működött de mától már az sem indul el.... a kontroller mindkét esetben ugyanaz volt.2014. ápr. 27. 14:50
1/3 anonim válasza:
Nem árthat....
hogy ártana... ennyi erővel az egered is árt meg minden periféria árthat...
Ha pendriveon vírus van az árthat igen.... de az számomra más kategória
2/3 Lord Keri válasza:
Az XBOX 360 kontroller hivatalosan is PC (Windows) kompatibilis, semmilyen kárt nem okozhat a számítógépednek. Ott valami más lesz a probléma, tudni kéne milyen hibát ír ki a program.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi amugy én sem vetem komolyan...... csak egy ötlet volt :DDDDDDD
2014. ápr. 27. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!