Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért tűnik el a kísérőm...

Miért tűnik el a kísérőm Skyrimben?

Figyelt kérdés
Többször (2-3 alkalom) előfordult már, hogy egyszerűen eltűnt a kísérőm. A játék elején Faendal-t választottam, el is szegődött mellém társnak, de többször előfordult már, hogy egyszer csak azt vettem észre, hogy sehol sincs. Pl bemegyek egy boltba még ott van, mire kijövök már nincs. Ilyenkor mi van? Hazament az eredeti városába, vagy teljesen eltűnt és nem is lehet visszahívni? Tudom, hogy a későbbiekben is lesz más, aki jöhet segédnek, de mind így elfog tűnni? Nincs kedvem mindig korábbi mentéseket visszatölteni.
2014. ápr. 27. 02:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem még soha nem tűnt így el. Olyan van, hogy beleakad valamibe és nem tud utánam jönni és csak percekkel később veszem észre. Ilyenkor bekapcsolom, hogy várakozzon 1 órát (ami ugye pár mp.) és amikor vége, ott terem mellettem. Másik lehetőség, hogy harc közben legyengül és te véletlenül belesebzel még és meghal.
2014. ápr. 27. 09:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem. A harcos rész kizárt. Városban voltam, mikor eltűnt
2014. ápr. 27. 13:22
 3/3 A kérdező kommentje:
A legszebb az egészben, hogy bár a követőm nincs velem, de újat se tudok felvenni, mert a játék szerint még velem van a régi... :S Nagyszerű. Kezdhetem elölről az egészet
2014. ápr. 27. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!