Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyibe kerülne a gta5...

Mennyibe kerülne a gta5 teljeskörű szinkronizálása?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 20:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

De minek? Magadnak? Akkor gyerünk, csináld, ha annyi pénzed van és nincs mire költeni.

Ők meg nem tudják belőni, hogy mennyibe kerülne, mert nincs előttük az összes szöveg, szereplő stb. papíron, semmi konkrét adat, így csak dobálózni tudnak a számokkal, ha netán játszottak vele.

2014. ápr. 28. 11:00
 12/22 A kérdező kommentje:
pontosabban szerdán állnak hozzá. viccelsz? ez a legkissebb gondjuk. feliratozva van a játék-.- igen, mért kinek csináltatnám?
2014. ápr. 28. 11:05
 13/22 anonim ***** válasza:

"feliratozva van a játék-.-" - Váóóó! És? Konzolos verziók fájljai le vannak védve, nem fértek hozzá, így csak a kiadótól kaphatjátok meg a szinkronhoz szükséges szövegeket és ők rakhatják rá a magyar szinkront, ti ezzel nem tudtok kezdeni semmit sem. Magyarországi terjesztőknek kell felvenniük a kapcsolatot a kiadóval, akik ha rábólintanak, odaadják a fájlokat, majd az itthoni terjesztők bérelnek fel embereket és ha kész van a szinkron, visszaküldik, rárakják és kapnak olyan verziót belőle, amit terjeszthetnek itthon.

De hajrá a képzeletbeli halálraítélt projektedhez, amit sikerült kigondolnod a 16 éveddel.

2014. ápr. 28. 11:16
 14/22 A kérdező kommentje:
utánakérdeztem és mondták hogy ezzel ne foglalkozzak mert elintézik, 16 évemmel? te meg miről beszélsz?
2014. ápr. 28. 14:05
 15/22 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy egy olyan ember, aki egy ilyen projektnek neki akar fogni, az a gyakorikerdesek.hu oldalon kér információt hozzá. Meg az is hihető, hogy 2 nappal ezelőtt kérdezted meg, és már elkezdődött a munka... Valósínű, hogy 2 nap alatt összeszedtétek azt a 100-200 színészt, akik adják a hangjukat. Az meg már a hab a tortán, hogy technikailag sem lehet csak úgy nekiállni, ahogy ezt felettem más már elmagyarázta.

És végül hadd tegyem fel azt az égető kérdést, hogy neked és a többieknek, akik "csináljátok" ezt a szinkronizálást, mi hasznotok lesz belőle azon túl, hogy megszabadultok sokmillió forinttól?

Szóval nem kell itt kamuzni a hülyeségeket!

2014. ápr. 28. 17:52
 16/22 A kérdező kommentje:
máshol is érdeklőttem előtte, és igen feltettem itt is a kérdést hátha megtudok valami újat egy okos embertől mellesleg ha már megnyertem a lottót igenis kedvezek magamnak egy kicsit azzal hogy belevágok ebbe a prijektb
2014. ápr. 28. 17:59
 17/22 A kérdező kommentje:
ne sajnáld azt a sok millió ft ot legalább valaki fizet azért amiért más nem fizetne
2014. ápr. 28. 18:00
 18/22 A kérdező kommentje:
mi hasznunk lesz belőle? ennyire égő kérdést még nemis láttam
2014. ápr. 29. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:

Jól van, már annyira sem adod elő hitelesen, mint az elején. Jó a kérdés, mi hasznotok lesz belőle? Ha módotokban is állna leszinkronizálni, az csak nektek lenne egy óriási költség, ti ezért egy fillért nem kaptok, sem magáért a szinkronért, sem a játék eladásai után.

Nem hiszem, hogy ezt a "bejelentésedet" bárki is komolyan vette, és álmatlan éjszakákat okozol a megjelenéséig :)

2014. ápr. 29. 17:26
 20/22 A kérdező kommentje:
megjelenésig? milyen megjelenésről beszélsz? senki sem akarja piacra dobni a magyar szinkronos verziót nemtudom ezt honnan veszed te sügér
2014. ápr. 29. 18:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!