COD GHOSTS & COD MW3 miért nem megy az online része egyiknek sem?
Sziasztok.
Az lenne a baj hogy mind a két játékban megy a single player mód de a multiplayer, az élien és a sqads nem. amikor be akarok lépni mindig azt írja ki hogy: connecting to online services. tőlt egy csomó ideig de aztán kiírja hogy próbáljam meg később vagy nézzek meg a cod hivatalos oldalán. azon az oldalon ahova küldött nem találtam rá megoldást
de am ne pofázz hanem segíts ha meg nem éresz hozzá akkor meg ne próbálj okos lenni. XD
de most tényleg. ebben az üzenetben megkérek mindenkit hogy kíméljenek az e fajta hozzászólásaiktól mert nem erre vagyok kiváncsi. én egy informatikai iskolába járok és tartom magamat annyira fejlettnem hogy rájönnék ha azért nem menne mert nem vettem meg eredetiben a játékot. DE EGYÉBKÉNT MINDKETTŐ TELJESEN GYÁRI (EREDETI, MEGVETTEM, NEM LETÖLTÖTT ÉS EGYÉB SZINONÍMÁK)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!