Csábításból jeles! Ti mit gondoltok az új Ken (tin) ről?
Figyelt kérdés
Melyik énje volt a szimpatikusabb? A régi stréberebb"kérsz kekszet", vagy a mostani " katonai suliban voltam, nagy lett az arcom" karaktere tetszik jobban?
U.I:am ha gondoljátok jelölhettek: Miranaka ^^ és Kawa.
2014. ápr. 26. 10:01
1/5 Nemtudommilyen válasza:
Van kekszem, kérsz???? xD
A régi :)
2/5 anonim válasza:
A régi nekem is jobban tetszett,de a mostani szexi
3/5 anonim válasza:
Nekem az új sokkal jobban tetszik(mondjuk nagy is nála az esélyem így kedves), de Castiel akkor is jobb!!!
4/5 anonim válasza:
A régi az idegesített...az új meg...túl nagyképű, mármint..."Nem félek már Castieltől"- "Ott van a hátad mögött"- erre rögtön beijedt.
5/5 anonim válasza:
Ha elértek nála egy bizonyos szintet (mondjuk +50) akkor kezd újra a régi lenni( csak nem tapad annyira) és irtó aranyos lesz. :))
Én most +70 be vagyok vele és hááát... jaj nagyon tetszik.<33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!