Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Black Ops 2 megéri?

Sálálálálálálálá kérdése:

Black Ops 2 megéri?

Figyelt kérdés

Kipróbáltam a BF3 az is jó Vod szériák is jók kivéve ghostot az első single amit fél óra alatt kikapcsoltam :D

Az lenne a kérdésem öcsi megy play IT re megakarja venni a black ops 2 megéri? Jobb mint a ghost? játszanak még rajta ? Élvezni fogom annyira minta mw első részét?

2014. ápr. 25. 22:06
 1/3 rasszista5 :D válasza:
a gosth az jobb!
2014. ápr. 25. 22:32
 2/3 anonim válasza:
Régen nagy Call Of Duty-s voltam, de nekem az MW3-nál befejeződött a codozás, mert a BO2 és a Ghost se rossz játék, de számomra már nem COD. Amúgy én élveztem a BO2-t, de nem annyira, mint bármelyik más COD-t.
2014. ápr. 26. 13:08
 3/3 Lázár Péter ***** válasza:
Az előzővel totálisan egyet értek. Bo2 előtt még voltak jó codok. Bo2 se rossz és ghosts sem de nem az igazi. Ilyen jó codok mint cod4, mw2 stb soha nem lesz többé.
2014. máj. 13. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!